Начало За Д-р Желева Мнения от клиенти Контакти Интересно

Най-ново в сайта

Козметология

Козметични проблеми

Интернет консултация

Интернет естетична консултация за:

- Вашият индивидуален план
- Комплекс от естетични процедури
- Мнението на специалиста
- Ценови варианти

Кликни ТУК за запитване за консултация.

Дерматология

Алтернативната дерматология помага при:

Харесвам се повече на 50 години!

Всичко, което правя и предлагам като естетични процедури за жените над 40-те, съм го пробвала върху себе си! Всяка новост в областта на козметологията и дерматологията, демонстрирана по конгреси, семинари и симпозиуми аз прилагам първо на себе си, виждам и преценям как се отразява и тогава я предлагам на моите клиентки.

Д-р Желева на 40 и 50 години, снимки от пресата

Д-р Желева - 2000г, 2009г, снимки от пресата
Кликнете на снимките отдолу за целите статии

Можете сами да сравнете снимките ми на 40 и на 50 годишна възраст и да откриете разликите – равни на направените по мен козметични корекции:

- ботокс на челото за повдигане на веждите и откриване на очите
- филър на назолабиалните гънки за премахване на изтормозения вид
- филър за повдигане на устния ъгъл за премахване на сърдитото изражение
- химичен пилинг за премахване на сивото излъчване и за блясък на кожата.

Всяка жена, прехвърлила 40-те започва да се замисля за външния си вид и да се заглежда загрижено пред огледалото. Неизбежните промени на старостта слагат своя отпечатък, като че ли изведнъж. Младостта ни прелита с грижите по децата, с утвърждаването ни в професионален план, с разрешаването на ежедневни и по-дългосрочни проблеми. Къде обръщаме достатъчно внимание на нашата визия, къде не. Млади сме и ни личи… Докато в един момент възкликнем пред огледалото: „Това аз ли съм?! Нима старостта е дошла…” Не, че не сме се поддържали до сега! Напротив, ползвали сме скъпа козметика за нашето лице, шия и деколте, или май сме се грижели само за лицето… Няма значение. Идва моментът, в който нашата отминала младост напомня за себе си, защото е ясно, че душата остарява последна. Усетим ли дори и първите нотки на тази носталгия, това означава, че е дошло време за действие.

Може ли жената да изглежда добре и след 40-те?! Разбира се, това е осъзната младост, когато наистина вече ни се налага да полагаме грижи за външния си вид. Не случайно реших да адресирам този сайт към тези жени – готова съм да отдам целия си опит и професионализъм като лекар – козметолог и дерматолог, за да възвърна добрата визия, свежото излъчване, младежкото самочувствие!

Не случайно казвам, че сега се харесвам повече, отколкото на 40 години! Това бе преломната възраст за мен! В огледалото виждах не само белезите на остаряването, но осъзнавах, че връщане назад няма! И това започва да ме депресира. Лицето ми изглеждаше сърдито, уморено… Безизходицата бе отчайваща, остаряваш, това е! Да, но как да се примиря?!

Тогава се запознах с тези естетични процедури и започнах да ги прилагам на себе си. Всяка следваща се отразяваше не само на външния вид, но и на самочувствието ми. Надеждата расте! Разцъфваш, светваш отново!
Аз съзнавам, че не съм вече млада, но излъчването ми е младежко, изглеждам добре и се чувствам добре!

Обичам да работя с жени над 40 години, защото процедурите ми възвръщат блясъкът в очите им. Подобрявам не само лицата им, а и настроението и психиката им.

Не само бръчките са признак на старостта! След 40-те кожата започва да увисва и именно това загрозява повече! Хоризонталните бръчки по челото могат и да се прикрият с косата, но отпуснето на кожата води до падане на веждите, оформят се торбички под очите, самите очи се „скриват” и изглеждаме свъсени. А само една малка корекция е достатъчна очите се „отварят”, погледът да се промени, а също и неговото излъчване!

Най-големи издайници са назолабиалните бръчки поради сянката, която създават! С попълването им се получава онази приятна закръгленост, каквато има бебешкото лице. Продължението им - марионетните бръчки, заедно с провисването на устния ъгъл ни придават вечно уморен, вкиснат и сърдит вид. При младите хора, линията между устните е леко повдигната нагоре или хоризонтална. С течение на възрастта, тя увисва надолу и дори без да сме уморени или нещастни, изглеждаме такива. Всъщност, когато се гледаме пред огледалото ние мълчим и изглеждаме що годе добре! Но не е така когато говорим и правим различни мимически жестове, тогава издайническите признаци на старостта неминуемо привличат погледите на събеседниците ни. Напречните бръчки над горната устна, са явен показател за намалената хормонална активност при жените. Имах чувството, че всички го забелязват и затова първо попълних тях.

Насърчавам и искрено се радвам на всяка жена, дръзнала да се изправи срещу естествените процеси на стареенето. Тях не можем да ги спрем. Никога няма да станем отново на 20 години. Но можем да постигнем един невероятен синхрон между визия и самочувствие, докато нашето тяло още ни слуша и душата младее! Жената е красива на всяка възраст!

Искам да ви помогна да се харесвате, когато застанете пред огледалото!

Гарантирам, че с моя професионализъм, компетентност и опит ще запазим вашето очарование.


© 2010-2019 Всички права запазени, Естетична медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: