Начало За Д-р Желева Мнения от клиенти Контакти Интересно

Най-ново в сайта

Козметология

Козметични проблеми

Интернет консултация

Интернет естетична консултация за:

- Вашият индивидуален план
- Комплекс от естетични процедури
- Мнението на специалиста
- Ценови варианти

Кликни ТУК за запитване за консултация.

Дерматология

Алтернативната дерматология помага при:

Лечение на алопеция ареата или кръгово оплешивяване

Заболяването поразява деца и млади хора. По окосмената част на главата се появяват обезкосмени участъци. Зоните могат да увеличат размерите си, да се слеят помежду си и при по-тежките случаи да опада не само цялата коса, но и мигли и вежди. Най-тежката степен е тотална алопеция – опадане на всички косми по тялото.

Това заболяване е с все още с неизяснен произход. Предполага се, че е от автоимунен характер, наследственост, скрити хронични инфекции на зъби, гърло, синуси и др. Дерматолозите стимулираме имунитета, предписваме витамини, ”претърсваме” щателно пациентите за огнище на инфекция, дразним оголената кожа с течен азот, спиртове, разтвори. Като цяло обаче, процентът на успеваемост при официалната медицина е нисък.

Енергийната медицина в различните й варианти, е доказвала своята ефективност при гнездната алопеция. Лекува се организма като цяло, премахват се енергийни блокажи и това много често води не само до израстване на косата, но и до премахване на причината, което предотвратява и евентуалните рецидиви.

Стресът много често е отключващия фактор и при алопеция ареата. Затова лечението на психиката с енергийната психология допълнително повишава ефективността на енергийната терапия.

Други проблеми, решими с дерматологията:


© 2010-2019 Всички права запазени, Естетична медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: