Начало За Д-р Желева Мнения от клиенти Контакти Интересно

Най-ново в сайта

Козметология

Козметични проблеми

Интернет консултация

Интернет естетична консултация за:

- Вашият индивидуален план
- Комплекс от естетични процедури
- Мнението на специалиста
- Ценови варианти

Кликни ТУК за запитване за консултация.

Дерматология

Алтернативната дерматология помага при:

Премахване на херпеси и циреи

Циреи

При болестта Фурункулоза пациентите периодично страдат от по няколко цирея едновременно на различни места. Често това продължава с години. Гнойниците започват със зачервяване и надигане на кожата и постепенно в центъра се оформя гноен връх. Целият процес е много болезнен, особено докато пробие цирея.

Причината за появата на един цирей е ясна на съвременната медицина – точно определен вид бактерии - стафилококи. Знае се и кои антибиотици са най-подходящи, за да се потисне тази кожна инфекция. Но до ден днешен не се знае защо се развихря фурункулоза при определени хора. Пациенти с фурункулоза, обикновено са изпили огромно количество различни антибиотици. Под тяхното действие циреите наистина изчезват, но после пак се появяват. Често „новаците” с фурункулоза не могат да повярват, че съвременната медицина не може да ги излекува от тези елементарни циреи.

Енергийната медицина има отлични резултати при лечението на повтарящите се циреи защото, ползвайки хилядолетния китайски опит, лекува цялостно организма и предотвратява повторната им поява. Обработват се и самите циреи, за да могат по-бързо и безболезнено да преминат.

Постигаме трайно и окончателно премахване на проблема, а не само неговото потискане – без антибиотици, които натоварват не само черния дроб и червата, а и целия организъм.

Рецидивиращ херпес

Разговорно наричаме херпеса стресница, защото се провокира най-често от силни емоции – положителни или отрицателни. Появява се най-често около устните. Представя се от групирани мехурчета с бистро съдържимо върху зачервена кожа, които помътняват и засъхват в корички. Продължава около седмица и е съпроводен с неприятни усещания от парене до болка. Херпесите се активират и от висока температура, инфекции, слънчеви лъчи и др. Превръщат се в голям проблем, когато започват да се повтарят отново и отново, приблизително на едно и също място, т.н. рецидивиращ херпес симплекс. Понякога засяга и гениталиите и затруднява сериозно не само уринирането, а и нормалния сексуален живот на пациентите.

Херпесът се причинява от вирус, с който се заразяваме още в първите дни от живота си. При някои хора тези вируси се загнездват на определени места, където се активират при определени условия.

Официалната медицина за сега няма достатъчно сигурно и безвредно средство за справяне с проблема. Възможностите са – херпесна ваксина, която за съжаление аз също съм си правила. След време се установи, че тези ваксини имат канцерогенен ефект и употребата им бе забранена. В последните години се разработиха антивирусни препарати, които спират размножаването на вирусите. Но за херпес симплекс тези медикаменти действат само докато се взимат; при спирането им херпесите пак започват да излизат. Външните средства успокояват и подсушават, като спомагат за по-бързото заздравяване на мехурчетата, но това не е истинско лечение. Като цяло официалната медицина е безсилна.

Енергийната медицина може да предложи лечение без опасни и увреждащи здравето медикаменти. Въздействаме общо стимулиращо върху организма, защото херпес симплекс се среща при пациенти с намален имунитет или хора, които са по-чувствителни към въздействието на външни фактори. Те са предразположени към този вид заболяване и затова се нуждаят от специално регулиране на организма. Обработваме и местата, на които най-често излизат херпесите чрез специални настройки на сигнала на СКЕНАР апарата, които създават „вълни – убийци“ за вирусите. Те стерилизират уязвимите зони, унищожават вирусите, които са се натрупали там и се размножават при всеки рецидив. Така чрез комбинираните методи на енергийната медицина завинаги спираме появата но вируси на тези места.

Други проблеми, решими с дерматологията:


© 2010-2019 Всички права запазени, Естетична медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: