Начало За Д-р Желева Мнения от клиенти Контакти Интересно

Най-ново в сайта

Козметология

Козметични проблеми

Интернет консултация

Интернет естетична консултация за:

- Вашият индивидуален план
- Комплекс от естетични процедури
- Мнението на специалиста
- Ценови варианти

Кликни ТУК за запитване за консултация.

Дерматология

Алтернативната дерматология помага при:

Лечение на хронична уртикария

Като дерматолог с 25-годишен стаж в университетска кожна клиника, не веднъж съм водила битки с това заболяване. Всеки кожен лекар знае колко сериозен е проблемът с тези изтерзани пациенти, въпреки че всяка новост, създадена в световен мащаб, се прилага за лечение на хронична уртикария.

Хроничната уртикария е многолика и се корени в храни, медикаменти, външни физически фактори (студ, топлина, натиск), но може да бъде и с неизвестен произход.

По определение, това е уртикария, която продължава повече от 1 месец, но много често тя тормози болните с месеци, дори и с години. Обривът – уртиките, предизвикват силен, дразнещ сърбеж, който се отразява толкова силно на общото състояние, че международни проучвания за качеството на живот при тежки заболявания поставя хроничната уртикария наравно със сърдечно-съдовите заболявания и диабета. Хора с този проблем, обикновено са лежали по различни болници, правени са им стотици изследвания, опитали са всички възможни стари и нови лекарства, спазвали са стриктни, жестоки диети и въпреки това ползата е била много малка или никаква.

За разлика от официалната медицина, енергийната медицина дава много добри резултати при лечението на хронична уртикария. Причината е в различния подход. Работи се с целия организъм, търсят се и се отстраняват енергийни блокажи и така се премахва не само обрива, но и неговата причина. Абсолютно индивидуалният подход позволява да намерим ключа към хроничната уртикария, понякога на съвсем неочаквани места.

Добрите резултатите се дължат на комбинирането на няколко техники, с доказан хилядолетен опит, като иглотерапия и аурикулотерапия, заедно със съвременните направления в алтернативната медицина, като СКЕНАР терапията и енергийната психология.

Други проблеми, решими с дерматологията:


© 2010-2019 Всички права запазени, Естетична медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: