Начало За Д-р Желева Мнения от клиенти Контакти Интересно

Най-ново в сайта

Козметология

Козметични проблеми

Интернет консултация

Интернет естетична консултация за:

- Вашият индивидуален план
- Комплекс от естетични процедури
- Мнението на специалиста
- Ценови варианти

Кликни ТУК за запитване за консултация.

Дерматология

Алтернативната дерматология помага при:

Премахване на кожни образувания (бенки)

Все още масово се робува на догмата, че кожните образувания (обикновено наричани бенки) по лицето и тялото не трябва да се пипат, въпреки че дразнят и дори създават комплекси.

Разговорно, за всички кожни образувания използваме думата бенка, въпреки, че истинската бенка е черно петно - петно на красотата, пигментен невус и тя наистина не трябва да се реже.

Образуванията по кожата могат да бъдат доброкачествени и злокачествени.

Доброкачествените са само козметичен дефект и те трябва да бъдат отстранявани, защото при често травмиране и разраняване могат да прераснат в рак на кожата. Чрез премахването им, не само постигаме добър естетичен ефект, но и предпазваме от развитие на злокачествени образувания.

Фибромите на краче, разположени най-често по врата, между гърдите и под мишниците също трябва да се премахват. Причиняват се от вирус и всяко раздразване на кожата от колиета или бельо, създава входна врата за разпространението му. Желателно е тяхното отстраняване да става докато са малко на брой, а не като надхвърлят 20 - 30.

По-големите фиброми по лицето са постоянен дразнител и за психиката, защото неволно привличат погледите на събеседниците. Понякога години са необходими, за да се вземе решение за отстраняването им, поради неоправдан страх. А е достатъчен само половин час, за да бъдат отстранени и да изчезнат, без да остане белег, до толкова, че след време хората дори не си спомнят къде точно са били по лицето им.

Гаранция за професионализма ми в тази тясна област е 25-годишния ми опит като завеждащ сектора за лечение на кожни тумори към Кожна клиника в Медицински университет - Пловдив.

Моя е задачата да реша кое образувание може и кое не може да се премахне.

Страхът ви може да е не само вреден, но и напълно излишен.

Мнения на пациенти за премахване на кожни образувания

Други проблеми, решими с дерматологията:


© 2010-2019 Всички права запазени, Естетична медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: