Начало За Д-р Желева Мнения от клиенти Контакти Интересно

Най-ново в сайта

Козметология

Козметични проблеми

Интернет консултация

Интернет естетична консултация за:

- Вашият индивидуален план
- Комплекс от естетични процедури
- Мнението на специалиста
- Ценови варианти

Кликни ТУК за запитване за консултация.

Дерматология

Алтернативната дерматология помага при:

Интернет естетична консултация

Когато за първи път посетите центъра по Естетична медицина първо Ви питам какво искате да промените, какъв ефект очаквате и за каква естетична процедура сте готови.

Едва след това, аз като специалист Ви съветвам кое е най-подходящото за вашето лице. Понякога се оказва, че за проблема, който Ви е довел решението е различно и коригирането на „другото” ще доведе до един по-добър общ резултат. Понякога исканата процедура дори се оказва неподходяща и може да има обратен ефект ако се направи. Например, искате да обработя с Ботокс бръчката между веждите, а те са по-раздалечени. Направим ли го, дори и да нямате бръчка ще изглеждате по-зле. В този случай е по-подходящо поставянето на филър. Не винаги е удачно и оформянето на устния контур, ако разстоянието между горната устна и носа е малко. Би се получил ефектът – „патешка човка”.

Именно тези тънкости в естетичната медицина са обект на обсъждане при първата ни среща в центъра.

Основната ми цел винаги е - по-обща промяна в цялостната визия. Понакога само с едно повдигане на устния ъгъл се получава значителено подобрение, което променя коренно изражението.

Всичко това можем да обсъдим и чрез ИНТЕРНЕТ ЕСТЕТИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ.

Необходимо е само да ми изпратите ваша снимка на елктронен адрес: e-mail:

Тя ще бъде използвана единствено и само, за да направя разбор на вашето лице. Ще получите мнението ми като специалист за препоръчваните от мен естетични процедури.

Ще Ви предложа различни варианти за тяхното изпълнение, както по време, така и по цени, например:

Пълен ценови вариант - индивидуален план от всички естетични процедури, от които смятам, че се нуждае лицето ви и последователността на извършването им.

Съкратен ценови вариант - две или три процедури за по-бърз и видим резултат – например, попълване на назолабиалните бръчки и пилинг, за изравняване на тена – процедури с моментален ефект.

Различните ценови варианти предполагат и използването на различни естетични продукти. Например, попълването на устни може да се направи с 2-3 вида филъри от различни производители, със съответното качество и от там на по-ниски или по-високи цени. Ако една жена иска да изглежда добре пред своите роднини, защото предстои сватба на дъщеря й, тя би могла да избере по-евтин филър в момента. След време ако реши, че временната промяна си заслужава да бъде поддържана и има възможност, би могла да избере по-качествени продукти, които гарантират по-дълготраен ефект.

По същият начин би изглеждала ситуацията и с абитуриентка, твърдо решена за бала да има устните, за които мечтае. Момичето би могло да си позволи по-евтин продукт за около 300 лв. за конкретния повод.

Първият път можем да изберем по-евтин продукт, например филър за попълване на назолабиалните бръчки, защото в началото ще е необходимо по-голямо количество от него. За поддържане обаче, след няколко месеца, със същото количество по-скъп филър ще коригираме не само назолабиалните бръчки, но и устния ъгъл, ще попълним и марионетните бръчки.

Много е важно да сте наясно сами със себе си каква е целта, която преследвате – дали моментна промяна, свързана с предстоящо събитие или имате нужда и сте готови за едно по-цялостно поддържане с различни естетични процедури.

Категорично и отговорно заявявам – дори една, единствена козметологична процедура ще се отрази добре не само на вашата кожа и външния Ви вид, но и на вашето самочувствие!

Всяка една от видовете естетични процедури влияе върху общият облик, но по специфичен само за нея начин:

- само ботоксът може да отпусне мимическа бръчка,
- само филърът може да попълни гънка,
- само мезотерапията може да изпълни и стегне кожата и
- само пилингът може да освежи и изравни цвета на кожата.

Всички те имат синергично, подпомагащо си действие и ако се правят заедно с определена последователност, се намалява необходимото количество от всеки от тях.


© 2010-2019 Всички права запазени, Естетична медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: