Начало За Д-р Желева Мнения от клиенти Контакти Интересно

Най-ново в сайта

Козметология

Козметични проблеми

Интернет консултация

Интернет естетична консултация за:

- Вашият индивидуален план
- Комплекс от естетични процедури
- Мнението на специалиста
- Ценови варианти

Кликни ТУК за запитване за консултация.

Дерматология

Алтернативната дерматология помага при:

Препарати GUNA за козметични проблеми около очите

Клиентките ми често търсят помощ за проблеми около очите – тъмни кръгове, торбички под очите, спадане на горния клепач, финни бръчици. Това е предизвикателство за козметолога – има много предложения, но нито едно с достатъчно добър ефект. От всичко, което съм предлагала до момента, клиентките ми са най-доволни от кремовете за около очи на Filorga, но те са безумно скъпи. А аз търся средства с бърз и очевиден резултат. Безспорно той е възможен с операция – блефаропластика, но знам оплакванията и от двете страни. Пациентите едва изтърпяват тежкия възстановителен период и често промяната е прекалено драстична. Лекарите сами започнаха да бягат от нея въпреки печалбата им, поради сериозните усложнения.

Сега вече имам достатъчно личен опит с препаратиге на GUNA и с удоволствие ще ви разкажа за чудесните ми резултатите с тях.

Основната задача на Tissue е да пришпори фибробластите да произвеждат колаген. Това води до затягане и изглаждане на кожата около очите. Още след първата процедура има разлика, дори попитали една моя клиентка да не би да си е оскубала веждите!

Активните фибробласти подтискат дейността на клетките, които произвеждат пигмента и за това тъмните кръгове около очите бързо изсветляват. Удоволствие е да наблюдаваме как постепенно тъмното оцветяване се отдръпва към вътрешния край на очите и накрая изчезва.

Торбичките под очите могат да се дължат на отпускане на кожата и задържане на оток. Препаратът Tissue помага, защото затяга кожата и дренира междуклетъчното пространство. Ако обаче има натрупана мастна тъкан в торбичките, добавям друг препарат на GUNA - Matrix, с който я разтапям.

Така с всяка следваща мезотерапия клиентките ми се радват на многостранното подобрението на кожата около очите им.

Други процедури:


© 2010-2019 Всички права запазени, Естетична медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: