Начало За Д-р Желева Мнения от клиенти Контакти Интересно

Най-ново в сайта

Козметология

Козметични проблеми

Интернет консултация

Интернет естетична консултация за:

- Вашият индивидуален план
- Комплекс от естетични процедури
- Мнението на специалиста
- Ценови варианти

Кликни ТУК за запитване за консултация.

Дерматология

Алтернативната дерматология помага при:

Препарати GUNA за петна по лицето

Досегашният ми дългогодишен опит в козметологията показа, че има неща, които трудно и да си кажем истината, направо не се повлияват от измислените до сега процедури. Най-яркият пример за това са хиперпигментните петна по лицето. Произведоха се десетки видове кремове, гелове, активни серуми и продължават да рекламират нови и нови – аз поне полза не съм видяла. Създават лазери, нови и нови – третират петната, но след време съобщават за такива странични ефекти, че е за предпочитане е да си остане петното. Един мой колега си купи нов лазер, за да оправя пораженията от предишния. Опитвах и с пилинги – различни концентрации на глюколова киселина, бадемова, специални комбинации, точно за хиперпигментации – е леко избледняват, но ефекта не си заслужава цената за 5 – 6 пилинга.

След като преминах от главен асистент в Кожна клиника, към частен кабинет с алтернативна насоченост, набезите на представителите на мощните фармацевтични фирми секнаха, а така и моят ангажимент да отвръщам на подаръците им с продажби.

Дълго не третирах петната на пациентките си – честно им заявявам, че не желая да им давам надежди и да им взимам напразно парите.

Започнах да работя с продуктите на GUNA с голям ентусиазъм, защото те коренно се отличават от всички до сега и са точно в областта, където аз съм специалист – енерго- информационно въздействие – квантово обработен продукт, поставен в акупунктурни точки! Точно като за мен, но да видим дали наистина работи.

Започнах мезотерапия на лице по класическия начин и бързо се разочаровах – слаб резултат и то с фантазия. Какво като е по-евтино, като няма достатъчен резултат, защо да се бодем, боли все пак.

Вече разочарована, отидох на обучение и разбрах къде съм грешила и какво точно да правя - изисква се специален ъгъл и дълбочина на инжектирането.

Сега уверено и с радост приемам клиентките си с тъмни петна по лицето и с други проблеми. Петната просто се стопяват и на 3-4 процедура не можем да си спомним къде са били.

Причината е не просто в някакъв трик за замаскиране на петното, а в това че меланоцитите, които произвеждат пигмента се блокират от активиралите се фибробласти. Представяте ли си – избледняването на петната е страничен резултат от основното действие на препарата – изграждане на нов колаген за изглаждане на бръчките!

Да работя с този продукт за мен е удовлетворение и предизвикателството, защото при всяка моя клиентка мога да поправям едновременно, различни проблеми - кръгове около очите, петна по лицето и разширени пори.

Всяка си има своя ”трън в очите”- тъмните петна и неравномерния тен; тъмни кръгове, торбички или ситни бръчици около очите; разширините пори около носа и брадичката; загрозяващ белег; отпусната кожа и бръчки по врата и деколтето и др. Обикновенно те присъстват в различна степен и комбинация, но клиентките ми казват: ”Вие ми оправете това..., а пък другото не е толкова дразнещо за мен.” Но когато започнат да виждат цялостния резултат са толкова окрилени, че бързат да си направят повече процедури и водят приятелките си.

Мезотерапията на лицето с Tissue на GUNA ми доставя голямо професионално удовлетворение е радост за клиентките ми.

Други процедури:


© 2010-2019 Всички права запазени, Естетична медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: