Начало За Д-р Желева Мнения от клиенти Контакти Интересно

Най-ново в сайта

Козметология

Козметични проблеми

Интернет консултация

Интернет естетична консултация за:

- Вашият индивидуален план
- Комплекс от естетични процедури
- Мнението на специалиста
- Ценови варианти

Кликни ТУК за запитване за консултация.

Дерматология

Алтернативната дерматология помага при:

Препарати GUNA срещу разширени пори

При мазна и смесена кожа се оформят участъци с разширени пори – по носа, около носа и по брадичката. Те не просто загрозяват, защото се виждат, а и натрупват тъмни комедони и изискват редовно почистване. А при често изтискване, мастните жлези се стимулират и порочният кръг се затваря. Имам клиентки, за които точно тези разширени пори са най-досадния им проблем.

До скоро нямах решение за тях, освен общоизвестните сапуни, лосиони и кремове за мазна кожа, които клиентките ми познаваха по-добре и от мен. Не мислех, че изобщо нещо може да помогне в тези случаи и ги успокоявах, че това си е даденост, която просто трябва да подържат в максимално добра форма и да не се вживяват прекалено.

Дори когато започнах да работя с Tissue на GUNA и ми казаха, че мога да го използвам за разширени пори, изобщо не повярвах.

Свиването на порите се дължи на продукцията на стимулираните фибробласти, която стеснява пространството на мастните жлези и подтиска секрецията им.

Клиентките ми сами забелязаха свиването и дори изчезването на досадните разширени пори и искаха специално допълнително третиране на тези области.

Сега при началната естетична консултация, когато правим разбора на проблемите и възможностите за тяхното коригиране, обръщам специално внимание на разширените пори и препоръчвам третирането им чрез мезотерапия с Tissue.

Други процедури:


© 2010-2019 Всички права запазени, Естетична медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: