Начало За Д-р Желева Мнения от клиенти Контакти Интересно

Най-ново в сайта

Козметология

Козметични проблеми

Интернет консултация

Интернет естетична консултация за:

- Вашият индивидуален план
- Комплекс от естетични процедури
- Мнението на специалиста
- Ценови варианти

Кликни ТУК за запитване за консултация.

Дерматология

Алтернативната дерматология помага при:

Препарати GUNA за врат и деколте

Потискащо е да се криеш зад якички и шалчета, когато до скоро си демонстрирала красивата шия и деколте. Постепенно кожата на врата и деколтето също се отпуска и издава възрастта, дори при жени, които се поддържаме с филъри и мезотерапия. За това тази зона също изисква специални грижи.

За някои жени тази кожа е суха отпусната и финно набръчкана, като на костeнурка(така беше при мен). При други, по пухкавки, е с няколко напречни впити бръчки, като пръстени, а деколтето се изпъстря със ситни бръчици и тъмни петна.

За третиране на тази област до сега се предлагаха лазерни процедури за стягане и мезотерапиа с различни коктейли от витамини, минерали, подхранващи вещества, с добавка на различни концентрации на хиалуронова киселина. От всичко, което съм опитвала за себе си и за клиентките си, съм най-доволна от коктейла на Filorga с135 специално подбрани съставки с хиалуронова киселина във висока концентрация. Обичайният курс беше от 3 мезотерапии по 150 лева всяка.

Сега предпочитам мезотерапията с Tissue на GUNA, защото и аз и клиентките ми сме много доволни от постигнатия резултат.

Всяка процедура струва 50 лева, достатъчни са общо 5.

Правят се по 1 седмично, но при желание за по-бърз резултат могат да се правят и по 2. Следи след убожданията почти няма и процедурите ги правим преди работа или по време на обедната почивка.

С една ампула се обработват лицето врата и деколтето, като в едната от процедурите работя повече по лицето, в следващата повече по врата или деколтето. Така повлияваме и другите кожни проблеми - около очите, петна по лицето и разширени пори.

Това е не само по изгодно финансово, но и с общ положителен резултат.

Сега клиентките ми, обнадеждени от бързия ефект, сами желаят допълнителни ампули и процедури.

Други процедури:


© 2010-2019 Всички права запазени, Естетична медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: