Начало За Д-р Желева Мнения от клиенти Контакти Интересно

Най-ново в сайта

Козметология

Козметични проблеми

Интернет консултация

Интернет естетична консултация за:

- Вашият индивидуален план
- Комплекс от естетични процедури
- Мнението на специалиста
- Ценови варианти

Кликни ТУК за запитване за консултация.

Дерматология

Алтернативната дерматология помага при:

Филъри

НОВО! - Филъри Radiesse - без хиалуронова киселина

Филър или пълнител се поставя в гънки, бръчки или за коригиране на обем на устни, брада, скули. Те възстановяват естествената младежка заобленост на лицевия контур. Филърите в днешно време са съставени главно от хиалуронова киселина, но в различна концентрация и начин на свързване на молекулите. Вида им се подбира според зоната на третиране и нейното първоначално състояние и осигуряват различна продължителност на ефекта.

Хиалуроновата киселина е основен компонент на кожата и главен фактор за хидратация й, но съдържанието й намалява с напредването на възрастта. Тя задържа значително количество влага, много повече, отколкото другите природни или синтетични вещества.

Поставянето на филъри е подходяща процедура за запълване на назолабиалните и ветрилообразните бръчки около устата, за подчертаване на устния контур, увеличаване обема на устните, за изглаждане на „гневната” бръчка между веждите, за възстановяване овала на долната челюст и скулите. Резултатите са много естествени и дълготрайни.

При първоначалната консултация анализираме желаната корекция, очакваните резултати, избираме подходящия филър, уточняваме цената и подписваме заедно декларацията за информирано съгласие. Правим снимка на изходното състояние на лицето.

Процедурата започва с дезинфекция. Ако поставяме филър на устните или около тях, се прави стоматологична упойка, тъй като зоната е много чувствителна. Това осигурява пълно обезболяване. Когато филърът се поставя на други части от лицето е достатъчен обезболяващ крем за 15-20 минути.

Филърът е в специални спринцовки с изключително тънки, лазерно наточени игли. Поставянето става с няколко набождания. На тези места могат да се получат леки подувания, зачервявания и евентуални малки кръвоизливчета, които минават за няколко дни. Най-често следите са почти незабелижими. За да се ускори възстановяването на кожата, препоръчвам използването на хомеопатичния препарат Арника, който се приема по определена схема няколко дни преди и след манипулацията. Препоръчват се ежедневни масажи за равномерното разпределение на пълнителя.

Ефектът е видим веднага след поставянето на филъра, но той продължава да нараства до 10-ия ден. През този период трябва да се приема по-голямо количество вода, тъй като хиалуроновата киселина поема допълнително количество влага. След процедурата не поставям лед, защото той води до свиване на молекулите на хиалуроновата киселина, а целта ни е точно обратното.

Контролният преглед е на 10-ия ден. Ако има нужда от корекции, те се извършват за наша сметка. Фотодокументираме състоянието на лицето след поставения филър.

Резултатите са дълготрайни - 9-12 месеца.

ДОРИ САМО ЕДИН ФИЛЪР Е ДОСТАТЪЧЕН, ЗА ДА УВЕЛИЧИ ХИАЛУРОНОВАТА КИСЕЛИНА НА МЯСТО, КЪДЕТО ТЯ ДРАСТИЧНО Е НАМАЛЯЛА С ВЪЗРАСТТА.

ФИЛЪРИТЕ СА НЕ САМО БЕЗВРЕДНИ, НО И ВЪЗВРЪЩАТ ПАМЕТТА НА КОЖАТА ЗА НЕЙНАТА МЛАДОСТ!

Цена за филър: 400 лева

Работя предимно с продуктите на Filorga Laboratories, създатели и на едни от най-висококачествените продукти за домашна козметика.

филър Filorga Laboratories M-HA 18

Пълната гама филъри на Filorga включва и M-HA 18. Това е уникален продукт, който може да се инжектира в най-нежните зони – около очите и позволява да се замести ботокса. Молекулата на хиалуроновата киселина в този препарат не е кръстосана, затова е по-нежен, лек. Ето защо с него могат да се попълнят фините бръчки около очите. Само Filorga има M-HA 18 – уникално действие, съчетаващо филър и мезотерапия!

филър Filorga Laboratories X-HA 3

X-HA 3 – филърът е универсален – позволява ми да съчетая финното оформяне на устния контур с попълване на обема на устните.

филър Filorga Laboratories X-HA Volume

X-HA Volume е дълбок филър за възстановяване на големи обеми. Използвам го за попълване на особенно дълбоки назолабиални бръчки, а трайността е 36 месеца! Продуктите на Filorga наистина са скъпи, но са гарант за високо качество и трайност!

Други процедури:


© 2010-2020 Всички права запазени, Естетична медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: