Начало За Д-р Желева Мнения от клиенти Контакти Интересно

Най-ново в сайта

Козметология

Козметични проблеми

Интернет консултация

Интернет естетична консултация за:

- Вашият индивидуален план
- Комплекс от естетични процедури
- Мнението на специалиста
- Ценови варианти

Кликни ТУК за запитване за консултация.

Дерматология

Алтернативната дерматология помага при:

Филъри, ботокс и мезотерапия без игли! Възможно ли е това?!

Професионално ще ви отговоря – НЕ!

Като многогодишен преподавател по Кожни болести ви заявявам, че с кремове и серуми не могат да се вкарат необходимите вещества, през сложната анатомия на кожата. Това са само рекламни трикове.

Фирмите, производители на козметични продукти са принудени да разработват нови, дълбочинно действащи процедури. И ето, че днес, за да се подържа женското лице в оптимална форма е немислимо без прилагане на иглени процедури, като филъри, ботокс, мезотерапия.

Много жени ясно осъзнават тази необходимост и даже са готови да отделят необходимите не малко средства, но не могат да го изтърпят. Не заради болката! Не! Жените търпим на болка. Не малко жени се страхуват от игли и не случайно тази фобия държи първото място.

Какво е решението?

Чрез методите на енергийната психология, подкрепена от възможностите на електронната СКЕНАР апаратура, можем да преодолеем вашия страх към иглите и успешно да проведем първата ви иглена разкрасителна процедура. Опитът ни показа, че след това ни посещавате спокойни и доволни и от външния си вид и от преодоляната фобия.

Вижте нашите процедури:


© 2010-2019 Всички права запазени, Естетична медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: