Начало За Д-р Желева Мнения от клиенти Контакти Интересно

Най-ново в сайта

Козметология

Козметични проблеми

Интернет консултация

Интернет естетична консултация за:

- Вашият индивидуален план
- Комплекс от естетични процедури
- Мнението на специалиста
- Ценови варианти

Кликни ТУК за запитване за консултация.

Дерматология

Алтернативната дерматология помага при:

Мезотерапия

Мезотерапията представлява инжектиране на коктейл от вещества, директно в кожата, като по този начин се избягва защитната бариера на епидермиса. Разработени са различните видове коктейли: за заглаждане и стягане на кожата, за уплътняването й, за подобряване на храненето на кожата, за подобряване на цвета и еластичността й, за предотвратяване на образуването на бръчки. Мезотерапията е един от най-резултатните и трайни методи за подмладяване на кожата и е прекрасна алтернатива на хирургичните интервенции.

Първична консултация - анализираме сегашното състояние на кожата и очакваните резултати, правим избор на коктейл, уточняваме цената и подписваме декларацията за информирано съгласие. Прави се снимка преди манипулацията и при контролния преглед след 10 дни.

Манипулацията се състои от: - Почистване и дезинфекция на третираната зона; - Обезболяване чрез анестезиращ крем, който се оставя да действа 15 минути; - Инжектиране на минимални дози на съответния продукт, чрез множество повърхностни убождания.

Неизбежни са слаби подуванията, зачервяванията и леки кръвоизливи, тъй като се работи на голяма площ. Колкото е по-голям е процентът на хиалуроновата киселина, толкова по-бавно се разнасят подуванията.

Моят съвет е мезотерапията да се прави в края на седмицата, за да се осигурят един-два дни за възстановяване кожата. За ускоряване на възстановителния процес, препоръчваме прием на хомеопатичния продукт Арника след процедурата.

Всеки мезотерапевтичен продукт има своите схеми на приложение. Някои коктейли се инжектират през седмица – две, други – 2 пъти в годината. Обикновено се прави серия, но честотата и броят на процедурите зависи и от изходното състояние на кожата.

Ефектът от мезотерапията е видим след първата процедура и с няколко манипулации бръчките могат да се изгладят. Инжектираният коктейл от витамини и аминокиселини стимулира кожата да произвежда колаген. Тя подобрява своята еластичност и хидратация, изглежда гладка и подмладена.

Мезотерапията е прекрасна алтернатива да придобием по младежки вид, защото всичко от което една кожа има нужда се доставя на точното място.

Дали е рано или не за мезотерапия, определя не възрастта, а огледалото!

Цени от 100 лева

Работя основно с продуктите на Filorga Laboratories, защото държа на високото качество. Създателят на Filorga, Мишел Торджман е един от създателите на мезотерапията изобщо и лично ме е обучавал в академията на Filorga Laboratories в Париж! С постоянните си иновации Filorga подържа лидерските си позиции в естетичната медицина. Мезотерапията с известния комплекс NCTF съдържа поли-ревитализиращ коктейл от 55 съставки - Хиалуронова киселина, 12 витамина, 6 минерала, 5 нуклеинови киселини, 23 амино киселини, 6 коензима и 2 редуциращи агента!

Мезотерапия с комплекс NCTF

Други процедури:


© 2010-2020 Всички права запазени, Естетична медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: