Начало За Д-р Желева Мнения от клиенти Контакти Интересно

Най-ново в сайта

Козметология

Козметични проблеми

Интернет консултация

Интернет естетична консултация за:

- Вашият индивидуален план
- Комплекс от естетични процедури
- Мнението на специалиста
- Ценови варианти

Кликни ТУК за запитване за консултация.

Дерматология

Алтернативната дерматология помага при:

Мнение от М.Д. - 45г. – гр. Пловдив

Бих искала да изкажа хиляди благодарности на д-р Желева, тя ме накара да се почувствам по по-различен и специален начин.

Преди 5 години си направих блеферопластика на долен и горен клепач. Операцията се оказа успешна и съм доволна, че я направих, но ми останаха тъмни кръгове и повяхнала кожа около очите. Така и през тези години не се бях интересувала какво е необходимо да направя за лицето си/ понеже имах тъмни петна и лунички/, докато не се порових в нета, прочетох доста статии и попаднах в сайта на д-р Желева.

Разбрах, че инжектира коктейл от вещества директно в кожата и това допринася за подобряване на цвета и стягането й, мислих, че от това имах нужда.

След като направих консултация с Д-р Желава, тя ме убеди, че продуктите са изключително добри и ще получа това, което желая - равен и блестящ тен и най-важното - кожата около очите ми ще живне и ще се заличат тъмните кръгове.

Разбрах, че е точния човек за мен и мога да й се доверя, тя е позитивна и лъчезарна, вдъхваща доверие.

Още след първата процедура, която беше направена с изключителна прецизност, резултатите бяха видими,тена на лицето ми започна да се избистря и изсветлява, а вече след шестата процедура нямаше и помен от сухата и безжизнена кожа около очите и петната по лицето. Бях изумена, чак не можех да повярвам, лицето ми сияеше, кожата ми се стегна, беше подмладено, и изглеждах с бодър вид.

Пожелавам на Д-р Желева и на нейния екип все така да радват хората и да се грижат за доброто им самочувствие.

Други мнения от пациенти


© 2010-2019 Всички права запазени, Естетична медицина - д-р Мариета Желева
Дизайн, изработка и SEO от Уеб ФокусДизайн и изработка: